Blog listing

Raportet vjetore

 • access_time Nov 23, 2023
Raportet vjetore

RAPORT-SEZONI-TURISTIK-2021-AKB

read more

Porti i Shëngjinit

 • access_time Jul 17, 2023
Porti i Shëngjinit

Porti i Vlorës është porti i dytë për nga madhësia dhe rëndësia në Republikën e Shqipërisë për përpunimin e mallrave dhe transportin e udhëtarëve. Për më shumë informacion mund të gjeni  në www.portivlore.al.

read more

Porti I Sarandes

 • access_time Jul 17, 2023
Porti I Sarandes

Porti i Vlorës është porti i dytë për nga madhësia dhe rëndësia në Republikën e Shqipërisë për përpunimin e mallrave dhe transportin e udhëtarëve. Për më shumë informacion mund të gjeni  në www.portivlore.al.

read more

Porti I Vlorës

 • access_time Jul 17, 2023
Porti I Vlorës

Porti i Vlorës është porti i dytë për nga madhësia dhe rëndësia në Republikën e Shqipërisë për përpunimin e mallrave dhe transportin e udhëtarëve. Për më shumë informacion mund të gjeni  në www.portivlore.al.

read more

Porti I Durrsit

 • access_time Jul 17, 2023
Porti I Durrsit

Porti i Durrësit është porti detar më i madh dhe më i rëndësishëm i Republikës së Shqipërisë. Ai ndodhet pothuajse në qendër të bregdetit dhe është 35km larg kryeqytetit të Shqipërisë, Tiranës. Me ligjin nr. 9130 … Continue reading Porti I Durrsit

read more

Takim për mundësi bashkëpunimi midis Via Egnatias dhe Via Francigena

 • access_time Jul 14, 2023
Takim për mundësi bashkëpunimi midis Via Egnatias dhe Via Francigena

Me datë 8.01.2016, Drejtori i Përgjithshëm i Agjëncisë Kombëtare të Bregdetit pati një takim me Presidentin e Federatës Europiane të Via Francigena, Massimo Tedeschi. Ky ishte një takim për mundësi … Continue reading Takim për mundësi bashkëpunimi midis Via Egnatias dhe Via Francigena

read more

Ishulli i Sazanit rekomandohet nga Lonely Planet si destinacion turistik për vitin 2016

 • access_time Jul 14, 2023
Ishulli i Sazanit rekomandohet nga Lonely Planet si destinacion turistik për vitin 2016

Prestigjozja Lonely Planet, sapo ka botuar librin më të fundit “New in Travel”, në të cilin listohen disa prej vendeve më emocionuese dhe përvojat e reja të udhëtimit nëpër botë … Continue reading Ishulli i Sazanit rekomandohet nga Lonely Planet si destinacion turistik për vitin 2016

read more

Adventure Travel Fair: Londër

 • access_time Jul 14, 2023
Adventure Travel Fair: Londër

Drejtori i Përgjithshëm i Agjencisë Kombëtare të Bregdetit, z.Auron Tare, ka marrë pjesë në Panairin e zhvilluar në Londër në datat 23-24 Janar 2016. Qëllimi i këtij panairi është prezantimi … Continue reading Adventure Travel Fair: Londër

read more

Agjencia Kombëtare e Bregdetit ka nisur një seri takimesh me të gjitha bashkitë e vendit në bregdet

 • access_time Jul 14, 2023
Agjencia Kombëtare e Bregdetit ka nisur një seri takimesh me të gjitha bashkitë e vendit në bregdet

Agjencia Kombëtare e Bregdetit ka nisur takime me të gjitha bashkitë në bregdet për të diskutuar rreth hartimit të planeve menaxhuese të zonave bregdetare. Gjatë këtyre takimeve është diskutuar se … Continue reading Agjencia Kombëtare e Bregdetit ka nisur një seri takimesh me të gjitha bashkitë e vendit në bregdet

read more

“Est Ovest” dedikon emision për Via Egnatia

 • access_time Jul 14, 2023
“Est Ovest” dedikon emision për Via Egnatia

Drejtori i Agjencisë Kombëtare të Bregdetit, z.Auron Tare, ka dhënë një intervistë për televizionin Italian Rai 3. Programi i mirënjohur “Est Ovest” do të dedikojë një hapësirë mbi turizmin kulturor … Continue reading “Est Ovest” dedikon emision për Via Egnatia

read more

Nisma “Expo Sud Italia” përgjatë Rrugës së lashtë Egnatia

 • access_time Jul 14, 2023
Nisma “Expo Sud Italia” përgjatë Rrugës së lashtë Egnatia

Në ambjentet e Hotel Tirana International, u mbajt më datë 02.02.2016 konferenca për shtyp për prezantimin e “Expo Sud Italia: të rejat e Made in Italy në Tiranë, Durrës dhe … Continue reading Nisma “Expo Sud Italia” përgjatë Rrugës së lashtë Egnatia

read more

ESTOVEST transmeton emisionin e rradhes ku flitet edhe per Via Egnatia

 • access_time Jul 14, 2023
ESTOVEST transmeton emisionin e rradhes ku flitet edhe per Via Egnatia

Emisioni i aktualitetit ESTOVEST, realizuar nga TGR e Rai 3, në edicionin e rradhës të dt 10.04.2016 ka realiznuar një rubrikë për projektin e kthimit të rrugës antike Egnatia në … Continue reading ESTOVEST transmeton emisionin e rradhes ku flitet edhe per Via Egnatia

read more
Page 1 Page 2 Page 3 Page 4 Page 5 Page 6 Page 7

Leave a Reply

Primary Color

Secondary Color

https://bregdeti.gov.al/wp-content/themes/yachtsailing