Porti I Sarandes

Porti i Vlorës është porti i dytë për nga madhësia dhe rëndësia në Republikën e Shqipërisë për përpunimin e mallrave dhe transportin e udhëtarëve. Për më shumë informacion mund të gjeni  në www.portivlore.al.

Leave a Reply

Primary Color

Secondary Color

https://bregdeti.gov.al/wp-content/themes/yachtsailing