Sporte Ujore

BREGDETI

VELIPOJË

SHËNGJIN

TALE (LEZHE)

GJIRI I LALZIT

DURRËS

GOLEM

VLORË

DHËRMI

HIMARË

BORSH

SARANDË

Zonat e zhytje janë përcaktuar sipas VKM Nr. 321 datë 28.05.2014 “Për Sigurinë në det, plazhe, ujërat e brendëshme në thellësi të territorit dhe gjatë ushtrimit të sporteve ujore”

ZONAT E IDENTIFIKUARA PËR T’U AUTORIZUAR PËR PARASHUTIZËM DETAR (PARASAILING) DHE SURFING

Zonat e autorizuara për parasailing dhe surfing: 

a) Plazhi i Shëngjinit: 1 milje nga bregu;

b) Gjiri i Lalzit: 1 milje nga bregu;

c) Plazhi i Divjakës: 1 milje nga bregu;

d) Plazhi i Semanit: 1 milje nga bregu;

e) Plazhi i Poros: 1 milje nga bregu;

f) Plazhi i Vjetër Vlorë (nga Moli Jugor i Petroliferës deri në Molin “Zero”): 1 milje nga bregu;

g) Plazhi i Ri Vlorë (nga Moli i Naftës deri tek moli i Radhimës): 1.5 milje nga bregu;

h) Plazhi i Palasës: 1 milje nga bregu;

i) Plazhi i Dhërmiut: 1 milje nga bregu; j) Plazhi i Borshit: 1 milje nga bregu.

Primary Color

Secondary Color

https://bregdeti.gov.al/wp-content/themes/yachtsailing