Studim në Ishullin e Sazanit

Këtë verë është bërë një studim Sazan për popullatën e lakuriqve të natës. Rezultatet e këtij studimi të ri konfirmojnë rëndësinë e ishullit për lakuriqët e natës si dhe shumëllojshmëria e specieve. Ky studim është bërë i mundur me mbështetjen e Initiative PIM pour les Petites Isles de Mediterranee dhe Agjencisë Kombëtare të Bregdetit.

 

Leave a Reply

Primary Color

Secondary Color

https://bregdeti.gov.al/wp-content/themes/yachtsailing