Hyn në portin e Shëngjinit, kruaziera e parë në historinë e tij

 

Artikull i botuar nga Koha Jone

Porti i veriut, Shëngjini priti të parën kruaziere në historinë e tij.

Island Sky me 120 britanikë në bord mbërritën në portin e Shëngjinit duke u drejtuar më pas për te oazi i mrekullueshëm për turizmin shqiptar, Mrizi i Zanave.

“Agjencia Kombëtare e Bregdetit si katalizator i kësaj vizite shpalos vizionin e saj se turizmi i qëndrueshëm i bazuar ne modele si Mrizi i Zanave është modeli që i duhet Shqipërisë”, deklaron Drejtor i AKB-së, Auron Tare.

Po ashtu, vetë Nivica, qendra e saj, i është nënshtruar një rehabilitimi ku veçon një xhami e vjetër dhe e rrallë e cila po rikonstruktohet për të shërbyer dhe si një objekt muzeal.

Leave a Reply

Primary Color

Secondary Color

https://bregdeti.gov.al/wp-content/themes/yachtsailing