Llogara

Ndodhet në Bashkinë Vlorë. Ka një sipërfaqe totale prej 1010 ha. Zonë e rëndësishme për shpendët (IBA, Important Bird Area) si habitat për shpendët migratore . Bimësia që rritet në këtë park është e shumëllojshme dhe veçohen pyjet e pishës së zezë, me bush (Buxus sempervirens L.), pyjet e rrobullit (Pinus heldreichii Christ), Grumbujt e bredhit të Maqedonisë (Abies borisii-regis Matf.).Vendet për t’u vizituar:
Qendra e pushimit (1), Qafa e Cezarit (2), Qafa e Llogarase (3), Pisha Flamur (4), Maja e Qores (5), Pylli me pisha dhe bredh.

Primary Color

Secondary Color

https://bregdeti.gov.al/wp-content/themes/yachtsailing