E drejta per tu informuar dhe per tu ankuar

BREGDETI

VELIPOJË

SHËNGJIN

TALE (LEZHE)

GJIRI I LALZIT

DURRËS

GOLEM

VLORË

DHËRMI

HIMARË

BORSH

SARANDË

 

 

Koordinatori Për të Drejtën e Informimit Enxhi Dibra
Email Enxhi.Dibra@bregdeti.gov.al
Tel 0695176111
Adresa Bulevardi Zhan D’Ark, nr 23, Tiranë
Orari

E Hënë- E Enjte:  08:00-16:30

E premte:  14:00

 

Primary Color

Secondary Color

https://bregdeti.gov.al/wp-content/themes/yachtsailing