Zgjidhja më e mirë për Ksamilin, vija bregdetare e gjitha plazh publik

Shkrim i botuar nga Ora News

Kreu i Agjensisë Kombëtare të Bregdetit, Auron Tare i pyetur mbi prononcimin e Kryetarit të Komunës Ksamil, Besnik Abedini, për zgjerimin e kapacitetit të plazheve në Ksamil jashtë kamerës shprehet se zgjidhja më e mirë për Ksamilin do të ishte shpallja e gjithë vijës bregdetare si plazh publik.
Për gazetaren Shpresa Dine ai u shpreh se hapja e plazheve në kurriz të natyrës duhet ndaluar.
Ai e cilësoi vend të bekuar Ksamilin dhe kërkoi të marrë fund shpërfytyrimi i tij...lexo këtu

Leave a Reply

Primary Color

Secondary Color

https://bregdeti.gov.al/wp-content/themes/yachtsailing