Takim për fillimin e sezonit turistik 2016

Diten e premte, dt. 22.04.2016, në Shëngjin u mbajt një takim me Ministren e Zhvillimit Ekonomik, Turizimit, Tregtise dhe Sipërmarrjes, znj.Milva Ekonomi, Kryetarët e Bashkive bregdetare si dhe Drejtori i Përgjithshëm i Agjencisë Kombëtare të Bregdetit, z.Auron Tare për fillimin e sezonit turistik 2016.

Leave a Reply

Primary Color

Secondary Color

https://bregdeti.gov.al/wp-content/themes/yachtsailing