Studentë dhe profesorë nga Venecia i bashkëngjiten projektit “Via Egnatia”

35 studentë dhe profesorë të Universitetit të Venecia-s, së bashku me Agjencinë Kombëtare të Bregdetit kanë filluar marshimin në rrugen antike romake “Via Egnatia”. Kjo, në kuader të projektit për vitalizimin dhe krijimin e një produkti turistik bazuar në këtë rrugë, që dikur lidhte orientin me perendimin.

Leave a Reply

Primary Color

Secondary Color

https://bregdeti.gov.al/wp-content/themes/yachtsailing