Studentë amerikanë në Tiranë

18 studentë nga Universiteti i Michigan në SH.B.A, kane kryer praktikën e tyre studimore pranë institucioneve shteterore. Disa prej ketyre studenteve kane zgjedhur Agjencinë Kombetare të Bregdetit për këtë praktikë. Ata i jane bashkuar stafit të AKB dhe kanë ndihmuar në projektet që janë nisur.

Leave a Reply

Primary Color

Secondary Color

https://bregdeti.gov.al/wp-content/themes/yachtsailing