Shpëton jetën e të riut nga Kosova

Në Plazhin e Golemit prane Miami 2, roja bregdetare Heraj Lisaku i trajnuar nga Agjencia Kombëtare e Bregdetit, shpëtoi nga mbytja e sigurtë një djalosh nga Gjilani i Kosovës. AKB-ja falenderon rojen bregdetare për këtë ndihmë të pa çmuar dhe me këtë rast kërkon të sensibilizojë të gjitha ato Bashki bregdetare të cilat ende nuk kuptojnë se ofrimi i këtij shërbimi në plazhet e tyre është një domosdoshmëri. Shpëton një jetë, ashtu siç Heraj bëri duke kthyer mes nesh të riun nga Kosova. Faleminderit!

Leave a Reply

Primary Color

Secondary Color

https://bregdeti.gov.al/wp-content/themes/yachtsailing