Nga Madridi në… Kurvelesh

Shkrim i botuar nga Gazeta Dita

Më shumë se 150 studentë spanjollë kanë ndërmarrë një aventurë për të ecur në këmbë zonën e Kurveleshit. Ata kanë ngritur kamping në natyrë dhe kanë eksploruar kanionet e Nivicës. Udhëtimi i studentëve në këto anë pak të njohura nga turistët u mundësua nga Agjencia Kombëtare e Bregdetit, Bashkia e Tepelenës dhe Ambasada spanjolle. Të rinjtë kanë përshkruar me këmbë pjesën më të vështirë të rrugës, e cila vijon të jetë e paasfaltuar nga Bënça deri në Lekdush, e më pas kanë vijuar për në Progonat, Gusmar dhe Nivicë.  lexo këtu

 

 

Leave a Reply

Primary Color

Secondary Color

https://bregdeti.gov.al/wp-content/themes/yachtsailing