Mbërrijnë turistët e parë në Via Egnatia

Para 1 viti Agjencia Kombëtare e Bregdetit ndërmori nismën për kthimin e rrugës antike Egnatia në një destinacion turistik. Ndërkohë që puna vazhdon për realizimin e fazave të mëtejshme të këtij projekti, turistët e parë të kulturës dhe aventurës kanë filluar të vijnë.

Leave a Reply

Primary Color

Secondary Color

https://bregdeti.gov.al/wp-content/themes/yachtsailing