ESTOVEST transmeton emisionin e rradhes ku flitet edhe per Via Egnatia

Emisioni i aktualitetit ESTOVEST, realizuar nga TGR e Rai 3, në edicionin e rradhës të dt 10.04.2016 ka realiznuar një rubrikë për projektin e kthimit të rrugës antike Egnatia në një destinacion turistik. Ky projekt është një nisëm e Agjencisë Kombëtare të Bregdetit. Gjatë intervistës u fol rreth rëndësisë turistike të këtij projekti dhe benefiteve që sjell për ekonominë e zonës.

Për më tepër nga intervista mund të shikoni emisionin në linkun e mëposhtëm.

http://www.rai.tv/dl/RaiTV/programmi/media/ContentItem-0aa3efe9-d590-4576-9861-f852642033ab-tgr.html#p=0

Leave a Reply

Primary Color

Secondary Color

https://bregdeti.gov.al/wp-content/themes/yachtsailing