Turizmi i qëndrueshem

Një model interesant i turizmit të qëndrueshëm po merr formë. Një iniciativë e Agjencisë Kombëtare të Bregdetit, e cila shumë shpejt do të shndërrohet në një pikë reference për turizmin e qëndrueshëm si dhe një mundësi për investime të tjera në këtë zonë. Krijimi i një sinërgjie midis zonave malore dhe atyre bregdetare do të jetë hapi i parë i këtij projekti

Leave a Reply

Primary Color

Secondary Color

https://bregdeti.gov.al/wp-content/themes/yachtsailing