Prezantohet projekti i rrugës që lidh bregdetin me zonën e Kurveleshit

Shkrim nga JavaNews

Agjencia Kombëtare e Bregdetit nëpërmjet drejtorit të saj, Auron Tare dhe në prezencë të Krytarit të Bashkisë Tepelenë, Tërmet Peçi, prezantoi për banirët e zonës në Gusmar të Tepelenës, modelin e rrugës që do të lidhë zonën bregdetare me atë malore.

Ky projekt është hartuar nga Agjencia Kombëtare e Bregdetit në bashkëpunim me specialistët e fushës së ndërtimit të rrugëse, për të krijuar kështu një infrastrukturë turistike midis vijës bregdetare dhe zonave malore të krahinës së Kurveleshit. Lexoni këtu shkrimin e plotë.

Leave a Reply

Primary Color

Secondary Color

https://bregdeti.gov.al/wp-content/themes/yachtsailing