HomeTë rejatNjoftime

Kërkesë për punësim

 

Agjencia Kombetare e Bregdetit kerkon te punesoje 4 persona me arsim te larte me kontrate per periudhen Mars-Shtator 2016. Personat e interesuar mundesisht te kene eksperience ne arkitekture, design, zbatim projektesh ne terren, etj. Ju lutem kontaktoni ne email This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. bashkangjitur CV tuaj

Konkurs për logon e projektit “Via Egnatia

 

Agjencia Kombëtare e Bregdetit rishpall të hapur konkursin për logon e Via Egnatia. Në këtë konkurs ftohen të marrin pjesë studentë dhe profesionistë në fushën e artit dhe design.

Lexo më shumë: Konkurs për logon e projektit “Via Egnatia

Copyright © Agjencia Kombëtare e Bregdetit 2015

Powered by KemiNet.net  

               Na ndiqni në: