HomeTë rejatLajmeLajme 2016

Adventure Travel Fair: Londër

Drejtori i Përgjithshëm i Agjencisë Kombëtare të Bregdetit, z.Auron Tare, ka marrë pjesë në Panairin e zhvilluar në Londër në datat 23-24 Janar 2016. Qëllimi i këtij panairi është prezantimi i eksperiencave të reja dhe destinacioneve të reja turistike.

Lexo më shumë: Adventure Travel Fair; Londër

Ishulli i Sazanit rekomandohet nga Lonely Planet si destinacion turistik për vitin 2016

Prestigjozja Lonely Planet, sapo ka botuar librin më të fundit “New in Travel”, në të cilin listohen disa prej vendeve më emocionuese dhe përvojat e reja të udhëtimit nëpër botë gjatë 2016. Kjo listë është hartuar nga ekspertët e Lonely Planet

Lexo më shumë: Ishulli i Sazanit rekomandohet nga Lonely Planet si destinacion turistik për vitin 2016

Takim për mundësi bashkëpunimi midis Via Egnatias dhe Via Francigena

 

Me datë 8.01.2016, Drejtori i Përgjithshëm i Agjëncisë Kombëtare të Bregdetit pati një takim me Presidentin e Federatës Europiane të Via Francigena, Massimo Tedeschi.

Ky ishte një takim për mundësi bashkëpunimi midis Via Egnatias dhe Via Francigena në

Lexo më shumë: Takim për mundësi bashkëpunimi midis Via Egnatias dhe Via Francigena

Copyright © Agjencia Kombëtare e Bregdetit 2015

Powered by KemiNet.net  

               Na ndiqni në: