HomeTë rejatLajmeLajme 2016

Mbërrijnë turistët e parë në Via Egnatia

 Para 1 viti Agjencia Kombëtare e Bregdetit ndërmori nismën për kthimin e rrugës antike Egnatia në një destinacion turistik. Ndërkohë që puna vazhdon për realizimin e fazave të mëtejshme të këtij projekti, turistët e parë të kulturës dhe aventurës kanë filluar të vijnë.

Lexo më shumë: Mbërrijnë turistët e parë në Via Egnatia

ESTOVEST transmeton emisionin e rradhes ku flitet edhe per Via Egnatia

Emisioni i aktualitetit ESTOVEST, realizuar nga TGR e Rai 3, në edicionin e rradhës të dt 10.04.2016 ka realiznuar një rubrikë për projektin e kthimit të rrugës antike Egnatia në një destinacion turistik. Ky projekt është një nisëm e Agjencisë Kombëtare të Bregdetit. Gjatë intervistës u fol rreth rëndësisë turistike të këtij projekti dhe benefiteve që sjell për ekonominë e zonës.

Lexo më shumë: ESTOVEST transmeton emisionin e rradhes ku flitet edhe per Via Egnatia

Nisma “Expo Sud Italia” përgjatë Rrugës së lashtë Egnatia

Në ambjentet e Hotel Tirana International, u mbajt më datë 02.02.2016 konferenca për shtyp për prezantimin e “Expo Sud Italia: të rejat e Made in Italy në Tiranë, Durrës dhe Elbasan”

Lexo më shumë: Nisma “Expo Sud Italia” përgjatë Rrugës së lashtë Egnatia

“Est Ovest” dedikon emision për Via Egnatia

Drejtori i Agjencisë Kombëtare të Bregdetit, z.Auron Tare, ka dhënë një intervistë për televizionin Italian Rai 3.
Programi i mirënjohur “Est Ovest” do të dedikojë një hapësirë mbi turizmin kulturor përgjatë Via Egnatia si dhe shndërrimi i këtij aseti të rëndësishëm në një produkt turistik ndërkombëtar.

Lexo më shumë: “Est Ovest” dedikon emision për Via Egnatia

Agjencia Kombëtare e Bregdetit ka nisur një seri takimesh me të gjitha bashkitë e vendit në bregdet

Agjencia Kombëtare e Bregdetit ka nisur takime me të gjitha bashkitë në bregdet për të diskutuar rreth hartimit të planeve menaxhuese të zonave bregdetare. Gjatë këtyre takimeve është diskutuar se cfarë do të bëhet konkretisht përgjatë vijës bregdetare

Lexo më shumë: Agjencia Kombëtare e Bregdetit ka nisur një seri takimesh me të gjitha bashkitë e vendit në bregdet

Copyright © Agjencia Kombëtare e Bregdetit 2015

Powered by KemiNet.net  

               Na ndiqni në: