HomeTë rejatLajmeLajme 2016

Plazhet pa roje, “baywatch”-ët  u trajnuan, por mbetën pa punë 

Lexo më shumë: Plazhet pa roje, “baywatch”-ët u trajnuan, por mbetën pa punë

Bashkitë duhet të kenë fonde për plazhet

Lexo më shumë: Bashkitë duhet të kenë fonde për plazhet

Leksion me nxënësit e Shkollës GDQ

Agjencia Kombëtare e Bregdetit ka organizuar sot me ndihmën e Qëndrës së Studimeve të Breshkave Detare një leksion me nxënësit e Shkollës GDQ. Ky leksion i zhvilluar në Lagunën e Patokut mundëson interesimin e fëmijëve për çështjet ambientale detare dhe në veçanti mbi historinë e breshkës së ujit Carreta Carreta. Pas leksionit, fëmijët ndihmuan në lëshimin në det të një prej breshkave të matrikulluara.

Lexo më shumë: Leksion me nxënësit e Shkollës GDQ

Ceremonia e dhënies së Flamurit Blu në një prej plazheve të Ulqinit

Agjencia Kombëtare e Bregdetit ka qënë e ftuar ditën e djelë, 05.06.2016, për të marrë pjesë në ceremoninë e dhënies së Flamurit Blu në një prej plazheve të Ulqinit. Flamuri Blu (Blue Flag) është një çertifikim që jepet nga Fondacioni për Edukimin Mjedisor (Foundation for Environmental Education, FEE) për operatorët e plazheve apo marinave që plotësojnë kushtet e rrepta të vendosura prej saj.

Lexo më shumë: Ceremonia e dhënies së Flamurit Blu në një prej plazheve të Ulqinit

Copyright © Agjencia Kombëtare e Bregdetit 2015

Powered by KemiNet.net  

               Na ndiqni në: