Më poshtë gjeni tarifat zyrtare për të gjithë portet në Shqipëri.

Shënim:
*E njëjta tarifë aplikohet në Portet e Shëngjinit, Vlorës dhe Sarandës
+ E njëjta tarifë aplikohet në Portin e Sarandë

 

Informacion i rëndësishëm
Urgjenca 127
Policia 129
Zjarrfikësja 128

Copyright © Agjencia Kombëtare e Bregdetit 2015

Powered by KemiNet.net  

               Na ndiqni në: