HomeBregdeti ShqiptarSporte Ujore

Zonat e zhytje janë përcaktuar sipas VKM Nr. 321 datë 28.05.2014 "Për Sigurinë në det, plazhe, ujërat e brendëshme në thellësi të territorit dhe gjatë ushtrimit të sporteve ujore"

ZONAT E IDENTIFIKUARA PËR T’U AUTORIZUAR PËR PARASHUTIZËM DETAR (PARASAILING) DHE SURFING 

 

1. Zonat e autorizuara për parasailing dhe surfing: 

a) Plazhi i Shëngjinit: 1 milje nga bregu; 

b) Gjiri i Lalzit: 1 milje nga bregu; 

c) Plazhi i Divjakës: 1 milje nga bregu; 

d) Plazhi i Semanit: 1 milje nga bregu; 

e) Plazhi i Poros: 1 milje nga bregu; 

f) Plazhi i Vjetër Vlorë (nga Moli Jugor i Petroliferës deri në Molin “Zero”): 1 milje nga bregu; 

g) Plazhi i Ri Vlorë (nga Moli i Naftës deri tek moli i Radhimës): 1.5 milje nga bregu; 

h) Plazhi i Palasës: 1 milje nga bregu;

i) Plazhi i Dhërmiut: 1 milje nga bregu; j) Plazhi i Borshit: 1 milje nga bregu.

Copyright © Agjencia Kombëtare e Bregdetit 2015

Powered by KemiNet.net  

               Na ndiqni në: