HomeTale (Lezhe)

 

Plazhi i Talës është një parajsë e vërtetë e Shqipërisë. E mbyllur në mes të natyrës me pamje piktoreske, ky plazh që është një nga më të pastrit dhe më pranë natyrës.

Copyright © Agjencia Kombëtare e Bregdetit 2015

Powered by KemiNet.net  

               Na ndiqni në: