HomeTë rejatLajmeLajme 2017Turizmi i qëndrueshem

Turizmi i qëndrueshem

Një model interesant i turizmit të qëndrueshëm po merr formë. Një iniciativë e Agjencisë Kombëtare të Bregdetit, e cila shumë shpejt do të shndërrohet në një pikë reference për turizmin e qëndrueshëm si dhe një mundësi për investime të tjera në këtë zonë. Krijimi i një sinërgjie midis zonave malore dhe atyre bregdetare do të jetë hapi i parë i këtij projekti

 

Share on

 

 

Twitter     Facebook     Google     LinkedIn     Email         

Copyright © Agjencia Kombëtare e Bregdetit 2015

Powered by KemiNet.net  

               Na ndiqni në: