HomeTë rejatLajmeLajme 2016Samiti Botëror i Turizmit të Aventurës, Alaskë 2016

Samiti Botëror i Turizmit të Aventurës, Alaskë 2016

 

 

Në Samitin Botëror të Turizmit të Aventurës në Alaska, Agjencia Kombëtare e Bregdetit paraqiti para kompanive të shumta pjesëmarrëse dy projektet e saj pilote. Intenerarin e Via Egnatia dhe Intenerarin Turistik të Kanioneve të Nivicës.

 

Jemi krenarë që të dyja këto intinerare të turizmit të aventurës i përzgjodhën si pjesë e promovimit të Ballkanit Perëndimor nga organizatorët si dhe nga ekipi i National Geographic.

 

 

Share on

 

 

Twitter     Facebook     Google     LinkedIn     Email    

 

Copyright © Agjencia Kombëtare e Bregdetit 2015

Powered by KemiNet.net  

               Na ndiqni në: