HomeTë rejatLajmeLajme 2016AKB dhe partnerët e saj

AKB dhe partnerët e saj

 

Agjencia Kombëtare e Bregdetit është krenare që ndër partnerët e saj më të mirë rendit edhe Universitetin e Michigan-it, i rankuar si Universiteti Publik Nr.1 në Amerikë.
Mbi 30 studentë të këtij Universiteti kanë bërë praktikën në Agjencinë Kombëtare të Bregdetit duke kontribuar me ndihmën e tyre por edhe duke mundësuar njohje dhe lidhje më të forta midis AKB-së dhe këtij Universiteti.

Për më tepër lexoni këtu

 

 

Share on

 

Twitter     Facebook     Google     LinkedIn     Email    

Copyright © Agjencia Kombëtare e Bregdetit 2015

Powered by KemiNet.net  

               Na ndiqni në: