HomeTë rejatLajmeLajme 2016Studim në Ishullin e Sazanit

Studim në Ishullin e Sazanit

 

Këtë verë është bërë një studim Sazan për popullatën e lakuriqve të natës. Rezultatet e këtij studimi të ri konfirmojnë rëndësinë e ishullit për lakuriqët e natës si dhe shumëllojshmëria e specieve.

 

Ky studim është bërë i mundur me mbështetjen e Initiative PIM pour les Petites Isles de Mediterranee dhe Agjencisë Kombëtare të Bregdetit. 

 

 

Share on

 

 

Twitter     Facebook     Google     LinkedIn     Email    

Copyright © Agjencia Kombëtare e Bregdetit 2015

Powered by KemiNet.net  

               Na ndiqni në: