HomeTë rejatLajmeLajme 2016Prezantohet projekti i rrugës që lidh bregdetin me zonën e Kurveleshit

Prezantohet projekti i rrugës që lidh bregdetin me zonën e Kurveleshit

Shkrim nga JavaNews

 

Agjencia Kombëtare e Bregdetit nëpërmjet drejtorit të saj, Auron Tare dhe në prezencë të Krytarit të Bashkisë Tepelenë, Tërmet Peçi, prezantoi për banirët e zonës në Gusmar të Tepelenës, modelin e rrugës që do të lidhë zonën bregdetare me atë malore.

 

Ky projekt është hartuar nga Agjencia Kombëtare e Bregdetit në bashkëpunim me specialistët e fushës së ndërtimit të rrugëse, për të krijuar kështu një infrastrukturë turistike midis vijës bregdetare dhe zonave malore të krahinës së Kurveleshit. Lexoni këtu shkrimin e plotë. 

 

Share on

 

Twitter     Facebook     Google     LinkedIn     Email    

Copyright © Agjencia Kombëtare e Bregdetit 2015

Powered by KemiNet.net  

               Na ndiqni në: