HomeTë rejatLajmeLajme 2016Shpëton jetën e të riut nga Kosova

 

Shpëton jetën e të riut nga Kosova

 

Në Plazhin e Golemit prane Miami 2, roja bregdetare Heraj Lisaku i trajnuar nga Agjencia Kombëtare e Bregdetit, shpëtoi nga mbytja e sigurtë një djalosh nga Gjilani i Kosovës. AKB-ja falenderon rojen bregdetare për këtë ndihmë të pa çmuar dhe me këtë rast kërkon të sensibilizojë të gjitha ato Bashki bregdetare të cilat ende nuk kuptojnë se ofrimi i këtij shërbimi në plazhet e tyre është një domosdoshmëri. Shpëton një jetë, ashtu siç Heraj bëri duke kthyer mes nesh të riun nga Kosova. Faleminderit!

 

 

Share on

Twitter     Facebook     Google     LinkedIn     Email   

Copyright © Agjencia Kombëtare e Bregdetit 2015

Powered by KemiNet.net  

               Na ndiqni në: