HomeTë rejatLajmeLajme 2016Studim arkeologjik përgjatë bregdetit Shqiptar

Studim arkeologjik dhe ekologjik përgjatë bregdetit Shqiptar 

 

 

Agjencia Kombëtare e Bregdetit ka kenaqësi të mbështesë ekipin e shkencëtareve të rinj nga disa universitete amerikane dhe europiane të cilët vitin e kaluar në Fourni të Greqisë bënë zbulimin e shekullit duke lokalizuar vendin e mbytjeve të 23 anijeve nga antikiteti i lashtë e deri në mesjete.

 

Ekipi ndërkombëtar i shkencëtarëve po punon sëbashku për të realizuar  një studim arkeologjik dhe ekologjik përgjatë vijës bregdetare Shqiptare. Ky studim do të jetë në funksion të realizimit të Muzeut Nënujor, investim i cili do të bëhet nga Agjencia Kombëtare e Bregdetit. 

 

 

Share on

Twitter     Facebook     Google     LinkedIn     Email   

Copyright © Agjencia Kombëtare e Bregdetit 2015

Powered by KemiNet.net  

               Na ndiqni në: