HomeTë rejatLajmeLajme 2016Nga Madridi në… Kurvelesh

Nga Madridi në… Kurvelesh

 

Shkrim i botuar nga Gazeta Dita

 

Më shumë se 150 studentë spanjollë kanë ndërmarrë një aventurë për të ecur në këmbë zonën e Kurveleshit. Ata kanë ngritur kamping në natyrë dhe kanë eksploruar kanionet e Nivicës. Udhëtimi i studentëve në këto anë pak të njohura nga turistët u mundësua nga Agjencia Kombëtare e Bregdetit, Bashkia e Tepelenës dhe Ambasada spanjolle.

 Të rinjtë kanë përshkruar me këmbë pjesën më të vështirë të rrugës, e cila vijon të jetë e paasfaltuar nga Bënça deri në Lekdush, e më pas kanë vijuar për në Progonat, Gusmar dhe Nivicë. lexo këtu

 

  

Share on

Twitter     Facebook     Google     LinkedIn     Email   

Copyright © Agjencia Kombëtare e Bregdetit 2015

Powered by KemiNet.net  

               Na ndiqni në: