HomeTë rejatLajmeLajme 2016Zgjidhja më e mirë për Ksamilin, vija bregdetare e gjitha plazh publik

Zgjidhja më e mirë për Ksamilin, vija bregdetare e gjitha plazh publik

 

 

 

Shkrim i botuar nga Ora News

 

Kreu i Agjensisë Kombëtare të Bregdetit, Auron Tare i pyetur mbi prononcimin e Kryetarit të Komunës Ksamil, Besnik Abedini, për zgjerimin e kapacitetit të plazheve në Ksamil jashtë kamerës shprehet se zgjidhja më e mirë për Ksamilin do të ishte shpallja e gjithë vijës bregdetare si plazh publik.
Për gazetaren Shpresa Dine ai u shpreh se hapja e plazheve në kurriz të natyrës duhet ndaluar.
Ai e cilësoi vend të bekuar Ksamilin dhe kërkoi të marrë fund shpërfytyrimi i tij...lexo këtu

 

 

Share on

Twitter     Facebook      Google     LinkedIn     Email    

 

Copyright © Agjencia Kombëtare e Bregdetit 2015

Powered by KemiNet.net  

               Na ndiqni në: