HomeTë rejatLajmeLajme 2016Leksion me nxënësit e Shkollës GDQ

Leksion me nxënësit e Shkollës GDQ

Agjencia Kombëtare e Bregdetit ka organizuar sot me ndihmën e Qëndrës së Studimeve të Breshkave Detare një leksion me nxënësit e Shkollës GDQ. Ky leksion i zhvilluar në Lagunën e Patokut mundëson interesimin e fëmijëve për çështjet ambientale detare dhe në veçanti mbi historinë e breshkës së ujit Carreta Carreta. Pas leksionit, fëmijët ndihmuan në lëshimin në det të një prej breshkave të matrikulluara.

 

Share on

Twitter     Facebook      Google     LinkedIn     Email    

Copyright © Agjencia Kombëtare e Bregdetit 2015

Powered by KemiNet.net  

               Na ndiqni në: