HomeTë rejatLajmeLajme 2016Takim për fillimin e sezonit turistik 2016

Takim për fillimin e sezonit turistik 2016

Diten e premte, dt. 22.04.2016, në Shëngjin u mbajt një takim me Ministren e Zhvillimit Ekonomik, Turizimit, Tregtise dhe Sipërmarrjes, znj.Milva Ekonomi, Kryetarët e Bashkive bregdetare si dhe Drejtori i Përgjithshëm i Agjencisë Kombëtare të Bregdetit, z.Auron Tare për fillimin e sezonit turistik 2016 

 

Share on

Twitter     Facebook      Google     LinkedIn     Email    

Copyright © Agjencia Kombëtare e Bregdetit 2015

Powered by KemiNet.net  

               Na ndiqni në: