HomeTë rejatLajmeLajme 2016Trajnim me ekspertet e PIM Initiative

Trajnim me ekspertet e PIM Initiative

 Ekipi i Initiative Pour les Petites Iles Mediterranee aktualisht po zhvillon një trajnim në Vlorë për menaxhimin e zonave natyrore bregdetare. Ky trajnim i cili po realizohet me përfaqësues të Agjencisë Kombëtare të Bregdetit dhe Agjencisë së Zonave të Mbrojtura është fokusuar në përgatitjen, konceptimin dhe zbatimin e planit të menaxhimit. 

 

Share on

Twitter     Facebook      Google     LinkedIn     Email    

Copyright © Agjencia Kombëtare e Bregdetit 2015

Powered by KemiNet.net  

               Na ndiqni në: