HomeTë rejatLajmeLajme 2016Mbërrijnë turistët e parë në Via Egnatia

Mbërrijnë turistët e parë në Via Egnatia

 Para 1 viti Agjencia Kombëtare e Bregdetit ndërmori nismën për kthimin e rrugës antike Egnatia në një destinacion turistik. Ndërkohë që puna vazhdon për realizimin e fazave të mëtejshme të këtij projekti, turistët e parë të kulturës dhe aventurës kanë filluar të vijnë.

 

Share on

Twitter     Facebook      Google     LinkedIn     Email    

Copyright © Agjencia Kombëtare e Bregdetit 2015

Powered by KemiNet.net  

               Na ndiqni në: