HomeTë rejatLajmeLajme 2015Plani i menaxhimit për ishullin e Sazanit

Plani i menaxhimit për ishullin e Sazanit

 

Agjencia Kombëtare e Bregdetit në bashkëpunim me Conservattoire du Littoral dhe PIM Initiative realizuan planin e menaxhimit të ishullit të Sazanit.

Plani i menaxhimit është bazuar

në një vizion:

“Për të ruajtur, rivendosur dhe për të përmirësuar trashëgiminë kulturore të ishullit të Sazanit, duke siguruar përfitime të qëndrueshme ekonomike dhe ekologjike të komunitetit lokal në qarkun e Vlorës dhe zhvillimin e një qëndre për kërkime shkencore, trajnime. “

 

 

Share on

Twitter     Facebook    Google     LinkedIn     Email     

Copyright © Agjencia Kombëtare e Bregdetit 2015

Powered by KemiNet.net  

               Na ndiqni në: