HomeTë rejatLajmeLajme 2015Venezia dhe "Via Egnatia"

Studentë dhe profesorë nga Venecia i bashkëngjiten projektit “Via Egnatia”

 

35 studentë dhe profesorë të Universitetit të Venecia-s, së bashku me Agjencinë Kombëtare të Bregdetit kanë filluar 

marshimin në rrugen antike romake “Via Egnatia”

Kjo, në kuader të projektit për vitalizimin dhe krijimin e një produkti turistik bazuar në këtë rrugë, që dikur lidhte orientin me perendimin. 

Share on

Twitter     Facebook     Google    LinkedIn     Email    

Copyright © Agjencia Kombëtare e Bregdetit 2015

Powered by KemiNet.net  

               Na ndiqni në: