HomeTë rejatLajmeLajme 2015Zhvillimi i ishujve të vegjël

Zhvillimi i qëndrueshëm i ishujve të vegjël. 

Një iniciative e ndërmarrë nga Conservattoire du Littoral Francez solli bashkë një numër ekspertësh dhe 

administratorësh të ishujve në Mesdhe, Afrikë dhe Paqësor. Ishulli i Sazanit u përfaqesua nga AKB e cila prezantoi historinë dhe mundësinë që ka ky ishull për një zhvillim të qëndrueshëm në turizëm dhe eko sistemet detare.

 

Share on

Twitter     Facebook     Google    LinkedIn     Email      

Copyright © Agjencia Kombëtare e Bregdetit 2015

Powered by KemiNet.net  

               Na ndiqni në: