HomeTë rejatNjoftimeRaport per sezonin turistik

Raport

Agjencia Kombëtare e Bregdetit në përfundim të sezonit turistik veror 2019, ka përgatitur raportin përfundimtar me të dhënat e mbledhura nga terreni, nga ku ka rezultuar se:

-           Në sezonin turistik veror 2019 ka patur rritje të numrit të kullave të vrojtimit në 562 të tilla, pra 276 kulla vrojtuese më shumë se viti 2018 dhe 441 kulla vrojtuese më shumë se viti 2017.

-           Gjithashtu, informacioni përmbledhës për rojet bregdetare tregon dyfishimin e tyre nga viti 2018 në vitin 2019, ku në vitin 2019 konstatojmë 408 roje bregdetare, 207 roje bregdetare më shumë se viti 2018.

-           Ndërsa numri i subjekteve që kanë opruar me veprimtarinë e stacionit të plazhit është rritur me 164 subjekte më shumë në vitin 2019, në krahasim me sezonin turistik veror 2018 dhe 205 subjekte më shumë, krahasuar me sezonin turistik veror 2017..

Copyright © Agjencia Kombëtare e Bregdetit 2015

Powered by KemiNet.net  

               Na ndiqni në: