HomeTë rejatNjoftimeKonkurs për logon e projektit “Via Egnatia

Konkurs për logon e projektit “Via Egnatia

 

 

Agjencia Kombëtare e Bregdetit rishpall të hapur konkursin për logon e Via Egnatia. Në këtë konkurs ftohen të marrin pjesë studentë dhe profesionistë në fushën e artit dhe design.

Të gjithë pjesëmarresit do të krijojnë koncepte origjinale për logon identifikuese të Via Egnatia. 
Afati i fundit për dorëzim e materialit grafik është data 05.12.2015
Për më tepër informacion rreth projektit dhe kushtet për logon na kontaktoni me mesazh në faqen tonë të Facebook-ut ose në adresen:  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Copyright © Agjencia Kombëtare e Bregdetit 2015

Powered by KemiNet.net  

               Na ndiqni në: