HomeTë rejatLajmeLajme 2015Ish ministri i jashtëm francez Vedrine viziton Sazanin

Ish ministri i jashtëm francez Vedrine viziton Sazanin

 

Ish-Ministri i Jashtëm Francez Hubert Vedrine ka vizituar ishullin e Sazanit ku është pritur nga stafi i Agjencisë Kombëtare të Bregdetit. Gjate vizitës së tij ish-Ministri është njohur me të shkuarën dhe projektet që ka qeveria shqiptare për kthimin e Sazanit në një atraksion eko-kulturor. 

 

 

 

Share on

Twitter     Facebook     Google     LinkedIn     Email    

Copyright © Agjencia Kombëtare e Bregdetit 2015

Powered by KemiNet.net  

               Na ndiqni në: