slide003.jpg
slide002.jpg
slide004.jpg
sl2.jpg
slide001.jpg
slide05.jpg
slide04.jpg

 

Urdhër nga Kryeministri

 Në zbatim të urdhërit nr. 65 datë 12.05.2017 nga Kryeministri i Republikës së Shqipërisë

Lexo më shumë

 
  Ringritja e një zone të harruar

  

Ringritja e një zone të harruar nga koha dhe njerëzit.

 

Lexo më shumë

  
   

Kalendari i eventeve

Partnerët tanë

Copyright © Agjencia Kombëtare e Bregdetit 2015

Powered by KemiNet.net  

               Na ndiqni në: